Hvem søker vi?        

ERFARNE KONSULENTER 

Vi ønsker å tiltrekke og rekruttere kandidater med erfaring som konsulenter, med sterk faglig bakgrunn og kommersiell teft. Våre verdier er gjennomføringskraft og resultatansvar og er det som binder oss sammen og skaper kulturen og resultatene vi ønsker. Vi brenner for strategirealisering, og i vår jakt på å realisere våre kunders strategier er økning, reduksjon og forbedring avgjørende suksessfaktorer.

Relevant arbeidserfaring er viktig for oss, og vi vektlegger også gode resultater og akademisk utdannelse på masternivå. Vi ser etter personer med utpregede samarbeidsevner. Mange av våre oppdrag er for virksomheter og organisasjoner innenfor handel, bygg og anlegg, organisasjoner, offentlige etater og virksomheter - og kommunal sektor. Det er derfor en fordel om du har kjennskap til en eller flere av disse bransjene.

SØK HER


NYUTDANNEDE TALENTER

Vi søker etter nøyaktige og strukturerte avgangselever og unge profesjonelle med sterke analytiske og kommunikative evner, utpreget forretningsforståelse og gode samarbeidsevner. Hos oss vil du få en unik mulighet til å bidra til å løse våre oppdragsgiveres mest komplekse utfordringer i et profesjonelt og faglig sterkt miljø. Du vil få høy grad av personlig ansvar og spennende utfordringer, bratt læringskurve og rask personlig utvikling.

Kanskje du har en mastergrad innenfor økonomiske og analytiske fag eller er du et organisasjons- eller kommunikasjonstalent? Uansett har du levert meget gode akademiske resultater. Du har høy arbeidskapasitet sammen med sterke kommunikasjons- og formidlingsevner. Du må kunne samarbeide godt med andre, samtidig som du evner å jobbe selvstendig og strukturert.

SØK HER


STUDENTHJELP

Vi søker etter nøyaktige og strukturerte studenter innenfor økonomi, business og analytiske fag på bachelor- og masternivå, som har sterke analytiske og kommunikative evner, utpreget forretningsforståelse og gode samarbeidsevner. Hos oss vil du få en unik mulighet til å bidra til å løse våre oppdragsgiveres mest komplekse utfordringer i et profesjonelt og faglig sterkt miljø. Du vil få høy grad av personlig ansvar og spennende utfordringer, bratt læringskurve og rask personlig utvikling.

SØK HER


Hva KAN VI tilby DEG? 

Vi tilbyr jobb i landets største norskeide konsulentmiljø hvor du vil være en reell bidragsyter i et faglig sterkt miljø. Du vil bidra til å identifisere og løse oppdrag for ledende virksomheter innenfor flere spennende bransjer. Alle nyansatte vil delta i Varde Hartmark Onboarding, som er vårt modulbaserte internopplæringsprogram. Hos oss vil du få muligheten til faglig og personlig utvikling. I Varde Hartmark vil du finne et uendelig mulighetsrom, fantastiske kolleger og mulighet til å jobbe med noen av landets fineste virksomheter og organisasjoner. Noe for deg?