Våre medarbeidere


Adele Forsberg

Adéle Forsberg

CFO

+47 957 20 724

E-post

Konserncontroller i Vardegruppen. Bred erfaring innenfor regnskap og økonomistyring.

Alexander.jpg

Alexander Arvidsson

Konsulent

+47 915 71 912

E-post

Prestasjonsorientert bakgrunn innenfor salg og salgsledelse. Har i denne tiden beveget seg i den digitale delen av mediebransjen. Betydelig erfaring innenfor forretningsutvikling, digital transformasjon og det å skape markedsandeler.

Anri.jpg

Anri Håvard Hebib

Fagkonsulent

+47 472 59 740

E-post

Anri er utdannet med mastergrad innenfor ledelse ved University of Sydney, Australia. Han har flere års erfaring innenfor finansbransjen, offentlig sektor, politikk og bærekraft. Han har sin spisskompetanse innenfor strategi og strategirealisering.

 
EVEN3.PNG

EVEN NORDSTRØM

Daglig leder

+47 411 89 012

E-post

 

Frode Stang_CV_lav.jpg

Frode Stang

Assosiert partner

+47 959 47 419

E-post

Utdannet journalist og har 11 års erfaring som programleder, nyhetsreporter og dokumentarfilmprodusent fra NRK. Har spesialkompetanse innen kriseøvelser, mediehåndtering, filmproduksjon, presentasjonstrening og konferanseledelse.

Grunde Fredriksen

Grunde Fredriksen

Founding Partner

+47 909 26 942

E-post

Co-grunnlegger av Vardegruppen. Spesialist innen endringsprosesser, forretningsutvikling, strategi og strategirealisering. Spisskompetanse innenfor strategisk intern- og eksternkommunikasjon, journalistikk, CEO-rådgivning, merkevarebygging og strategiimplementering

 
Inge.jpg

Inge Andersen

Seniorkonsulent

+47 901 22 833

E-post

Bred erfaring fra ledelse, organisasjonsbygging, prestasjonsutvikling og strategiarbeid i både komplekse, frivillige og offentlige organisasjoner/institusjoner, samt i næringslivet. Sterk pedagogisk med spisskompetanse innen ledelse,  konflikt- og krisehåndtering, prestasjonskultur og prestasjonsutvikling.

Jostein Urne

Jostein d. urne

Partner

+47 928 01 468

E-post

Har strategi, forretningsutvikling, markedsposisjonering og identitetsbygging som spesialfelt - i tillegg til virksomhets- og konseptutvikling.

Karl Filip Singdahlsen.jpg

Karl Filip Singdahlsen

Konsulent

+47 926 40 601

E-post

Digital markedsfører og innholdsprodusent (foto, video, tekst og podkast) som jobber med anerkjente merkevarer i Norge.

Karl Filips spisskompetanse er å lage engasjerende og relevant innhold i et digitalt markedsløp skapt for vekst. Sertifisert digital markedsfører, utdannet lektor og har en master i Sport Management fra Norges idrettshøgskole.

 
Kirsten.png

Kirsten Jahren

Administrasjonskonsulent

+47 930 54 277

E-post

Administrasjon og lederstøtte.

Kjartan Tollefsen Laupstad

Kjartan Tollefsen Laupstad

Seniorkonsulent

+47 936 42 489

E-post

Utdannet siviløkonom med fordypning i finans, med en supplerende mastergrad i strategi og organisasjonsrådgivning. Analytisk kapasitet innenfor kvantitativ metode og forretningsutvikling.

VH_Lars Omreng_03 kopi.jpg

LARS H. OMRENG

Konsulent

+47 936 40 055

E-post

Utdannet ved The University of Edinburgh med mastergrad i Business og fordypning i finans. Lars har flere års erfaring som revisor innen offentlig og privat sektor. Spisskompetanse innen analyse, regnskap og prosjektledelse

 
Malene Hoftun Jæger

Malene hoftun jæger

Seniorkonsulent

+47 466 25 846

E-post

Bred erfaring med markedsrettede kampanjer, endringsprosesser, internkommunikasjon og kanalbruk fra åtte år i kommunikasjonsbransjen. Operativ konsulent som balanserer prosjektledelse med innholdsproduksjon. Malene er utdannet maskiningeniør og statsviter.

Marianne Bjarstad

Marianne Bjarstad

Assosiert Partner

+47 905 40 372

E-post

Marianne har 20 års erfaring som toppleder for mellomstore og store Skandinaviske handelsbedrifter. Hun har bred erfaring fra styrearbeid, og coaching av ledere. Hun har gjennomført krevende snuoperasjoner, og mestrer samspillet mellom mennesker, kultur og digitalisering. Hennes spesialfelt er merkevarebygging, strategirealiserng, og lederutvikling.

Marianne Mazarino Håkonsen

Marianne Mazarino Håkonsen

Partner

+47 951 43 005

E-post

Marianne har mer enn 20 års erfaring fra strategi-og forretningsutvikling og operasjonell drift av virksomheter innen eiendom, detaljhandel og reklame. Ledererfaring fra ulike organisasjonsmodeller med spesialkompetanse i skjæringspunktet eiendom, detaljhandel og markedsføring.

 
Marie Mejlænder

MarIE MEJLÆNDER

Fagkonsulent

+47 959 70 330

E-post

Utdannet økonom med mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi fra CBS og BI. Marie har spisskompetanse innen organisasjonsatferd og endringsledelse, og er opptatt av å identifisere og gjennomføre strategiske og kommersielle muligheter.

Per Skøien

Per skøien

Assosiert partner

+47 922 33 648

E-post

Utdannet bedriftøkonom og har mellomfag i statsvitenskap. Har jobbet 20 år i pressen som journalist, nyhetssjef og redaktør. Har sin kompetanse innen strategisk kommunikasjon, omdømmebygging, mediehåndtering og tekstproduksjon. Bred erfaring fra møte- og debattledelse samt speakerrolle ved nasjonale og internasjonale idrettsarrangement.

Reidar G. Mueller

Reidar g. mueller

Partner

+47 908 71 924

E-post

Bransje- og markedsanalyser, strategi-, kjede- og forretningsutvikling og beste praksis. Reidar er en etterspurt foredragsholder og fremtredende bransjespesialist innenfor varehandel.

 
Stefan Elston

stEFAN ELSTON

Fagkonsulent

+47 484 14 008

E-post

Utdannet siviløkonom med fordypning i finans fra NHH. Stefan har god kompetanse innen kvantitativ og kvalitativ analyse. Tidligere erfaring fra revisjon og regnskap.  

Stein Agnar Sannes

stein agnar sannes

Fagekspert

+47 936 19 395

E-post

IKT- og applikasjonsutvikler med spesialkompetanse innenfor utvikling, programmering og drift av nettbaserte realiseringsverktøy som har verdiøkende effekt for oppdragsgivere.

Terje Male.jpg

Terje Male

Assosiert partner

+47 909 19 399

E-post

Terje har toppledererfaring fra en betydelig nordisk handels virksomhet. Han har gjennomført større transaksjoner i forbindelse med oppstart, kjøp og salg av ulike virksomheter, og har ledet større omstillingsprosjekter knyttet til logistikk, eiendom, IT og digitalisering. Hans spesialfelt er strategiutvikling, strategirealisering og endringsledelse.

 
Terje Uthusli

Terje uthusli

Partner

+47 901 25 606

E-post

Mange års erfaring som rådgiver innenfor ledelse og organisasjonsutvikling for norske og internasjonale virksomheter i offentlig og privat sektor. Har spesialkompetanse innenfor utviklings- og omstillingsprosesser samt virksomhetskultur.

Tora.jpg

TORA LINDHEIM

Fagkonsulent

+47 976 87 240

E-post

Utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) med fordypning i energi, naturressurser og miljø. Dette har hun kombinert med en fordyping i strategi og ledelse på NHH og Copenhagen Business School gjennom den globale alliansen CEMS. Tora har erfaring fra prosjekter innen kommunikasjon og fornybar energi, og ulike frivillige verv.

 

ANDERS V. BERG

Tilkallingsvikar Analyse og Research

E-post

Fridtjof Gustav Jebsen

Tilkallingsvikar Analyse og Research

+47 416 22 780

E-post

gøril bowim wik

Økonomi og Regnskap

+47 988 15 299

E-post