Våre medarbeidere


Adele Forsberg

Adéle Forsberg

CFO

+47 957 20 724

E-post

Konserncontroller i Vardegruppen. Bred erfaring innenfor regnskap og økonomistyring.

Espen Nøklebye Evensen_høyde.jpg

Espen Nøklebye Evensen

Assosiert partner

+47 907 55 733

E-post

Espen har mer enn 20 års strategisk erfaring fra planlegging, styring, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid i privat, statlig og kommunal sektor. Siviløkonom i bunnen, stor teknisk forståelse og innsikt og solid samfunnsforståelse og kommunikasjonserfaring. En trygg diskusjonspartner og stødig prosjektleder når utfordringene ligger i krysset mellom forretning, forvaltning og politikk.

Frode Stang_CV_lav.jpg

Frode Stang

Assosiert partner

+47 959 47 419

E-post

Utdannet journalist og har 11 års erfaring som programleder, nyhetsreporter og dokumentarfilmprodusent fra NRK. Har spesialkompetanse innen kriseøvelser, mediehåndtering, filmproduksjon, presentasjonstrening og konferanseledelse.

Grunde Fredriksen

Grunde Fredriksen

Grunnlegger | Managing Partner

+47 909 26 942

E-post

Co-grunnlegger av Vardegruppen. Spesialist innen endringsprosesser, forretningsutvikling, strategi og strategirealisering. Spisskompetanse innenfor strategisk intern- og eksternkommunikasjon, journalistikk, CEO-rådgivning, merkevarebygging og strategiimplementering.

.

Jostein Urne

Jostein d. urne

Partner

+47 928 01 468

E-post

Har strategi, forretningsutvikling, markedsposisjonering og identitetsbygging som spesialfelt - i tillegg til virksomhets- og konseptutvikling.

Jørgen_portrett.jpg

JØRGEN VEIBY

Fagkonsulent

+47 481 50 253

E-post

Utdannet økonom med mastergrad i entreprenørskap og teknologiledelse fra NTNU og Boston University. Innovasjonsentusiast med erfaring innen teknologibasert forretningsutvikling.

Kirsten.png

Kirsten Jahren

Administrasjonskonsulent

+47 930 54 277

E-post

Administrasjon og lederstøtte.

Kjartan Tollefsen Laupstad

Kjartan Tollefsen Laupstad

Seniorkonsulent

+47 936 42 489

E-post

Utdannet siviløkonom med fordypning i finans, med en supplerende mastergrad i strategi og organisasjonsrådgivning. Analytisk kapasitet innenfor kvantitativ metode og forretningsutvikling.

Malene Hoftun Jæger

Malene hoftun jæger

Seniorkonsulent

+47 466 25 846

E-post

Bred erfaring med markedsrettede kampanjer, endringsprosesser, internkommunikasjon og kanalbruk fra åtte år i kommunikasjonsbransjen. Operativ konsulent som balanserer prosjektledelse med innholdsproduksjon. Malene er utdannet maskiningeniør og statsviter.

Mari-Anne Mørk Reilly

mari-anne mørk reilly

Konsulent

+47 990 49 834

E-post

Statsviter og journalist med kompetanse på Kina med internasjonal erfaring spesielt på bærekraftig utvikling innen bygg og eiendom. Mari-Anne har skriftlig formidling og innholdsproduksjon som sine spesialområder.

Martha Helgeland

Martha Helgeland


Tilbudskoordinator (permisjon)

+47 411 60 512

E-post

Spesialområdet er anbuds- og tilbudsprosesser. Kjernekompetanse innenfor strukturering, katalogisering og sammenstilling av store informasjonsmengder.

Mathias Reierth

Mathias Reierth

Seniorkonsulent

+47 988 05 724

E-post

Mathias har mer enn ti års erfaring fra norsk mediebransje, blant annet som skrivende journalist i VG og Dagens Næringsliv, og nyhetsreporter og programleder i TV 2. Utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og UC Berkeley.  Mathias holder foredrag for næringslivet og gjesteforeleser i kommunikasjonsrelaterte fag ved flere av landets høyskoler.

Per J Skaret_cv.jpg

Per skøien

Assosiert partner

+47 922 33 648

E-post

Utdannet bedriftøkonom og har mellomfag i statsvitenskap. Har jobbet 20 år i pressen som journalist, nyhetssjef og redaktør. Har sin kompetanse innen strategisk kommunikasjon, omdømmebygging, mediehåndtering og tekstproduksjon. Bred erfaring fra møte- og debattledelse samt speakerrolle ved nasjonale og internasjonale idrettsarrangement.

Reidar Mueller

Reidar g. mueller

Partner

+47 908 71 924

E-post

Bransje- og markedsanalyser, strategi-, kjede- og forretningsutvikling og beste praksis. Reidar er en etterspurt foredragsholder og fremtredende bransjespesialist innenfor varehandel.

Stein Agnar Sannes

stein agnar sannes

Fagekspert

+47 936 19 395

E-post

IKT- og applikasjonsutvikler med spesialkompetanse innenfor utvikling, programmering og drift av nettbaserte realiseringsverktøy som har verdiøkende effekt for oppdragsgivere.

 
Terje Uthusli.jpg

Terje uthusli

Partner

+47 901 25 606

E-post

Mange års erfaring som rådgiver innenfor ledelse og organisasjonsutvikling for norske og internasjonale virksomheter i offentlig og privat sektor. Har spesialkompetanse innenfor utviklings- og omstillingsprosesser samt virksomhetskultur.

Øystein Ruud

øystein ruud

Grunnlegger | Partner

+47 971 53 002

E-post

Co-grunnlegger av Vardegruppen. Tyngde innenfor innovasjon, forretningsutvikling og kommunikasjon. Særlig bransjefokus på telecom, retail, media og reiseliv.

Aksel_portrett.jpg

AKSEL HUSEBØ

Fagkonsulent

+47 915 67 039

E-post

Aksel har lederutdanning fra forsvaret og en bachelorgrad i økonomi og ledelse, med fokus på finansiell og makroøkonomisk analyse.