Hartmark Consulting har gjennom snart 100 år vært et av de mest respekterte merkenavnene i bransjen. Da finanskrisen satte inn i 2008, bestemte de to grunderne av Varde Consulting seg for å sette nye standarder og bygge nye varder i konsulentmarkedet. Og i 2013 fant nettopp Norges eldste Management Consulting-virksomhet, og Norges yngste og sterkest voksende konsulentmiljø, sammen. Med Varde Hartmark som flaggskip, er Vardegruppen i dag det største norsk-eide ManagementConsulting-miljøet her til lands. Vi har historie og tradisjon i ryggmargen. Men slik toppledere må fornye seg, vil også vi bidra til å fornye bransjen vi opererer i.

 

VÅR visjon ER Å SETTE Ny standard for strategirealisering og problemløsing

 

Varde Hartmark representerer nå mer enn 20 ulike fagområder fra analyse til IT-programmerere, filosofer, strateger, lederutviklere, kommunikatører og organisasjonspsykologer. Våre medarbeidere har fremragende forståelse for tall eller folk, og mange behersker også kombinasjonen. Mange av oss har erfaring både som linjeledere og rådgivere.

 

GJENNOMFØRIngskraft og resultatansvar er våre verdier

Vi tar resultatansvaret og løser utfordringene. Om de ikke lar seg løse 100 prosent, løser vi dem 85 prosent.

Vi anstrenger oss for å gjøre ting som er verdiskapende, og unngår oppgaver som kun er sysselsetting.

Vi stopper ikke opp eller fraskriver oss ansvar selv om våre oppdragsgivere ikke gir oss de forutsetningene vi mener bør være på plass.

Vi bruker ikke en dag på noe som kan gjøres på en time.

Vi utsetter ikke oppgaver til i morgen som kan løses umiddelbart.